Zie ons dansen (campagne Danspunt)

Danspunt

Omdat we onze PASSIE niet meer kunnen delen
en het PUBLIEK opnieuw willen beroeren
omdat we iedereen willen
VLOEREN met zoveel TALENT,
omdat we een lans
willen breken voor

D A N S

pakken we uit met een nieuwe
danscampagne!


Samen met ambassadeurs Joffrey Anane (van danscollectief Osei Bantu, theaterproductie Malcolm X, De Slimste Mens ter Wereld) en Wim Vanlessen (voormalig principal dancer bij Opera Ballet Vlaanderen en public speaker), en een diverse groep dansers met goesting, neemt Danspunt een clip op. Een wervelende dansvideo die hun passie en de verscheidenheid in dans perfect zal weergeven. Danspunt lanceert de clip op Dag van de Dans, die o.a. op Podium 19 te zien is. Dat is dan ook meteen het startschot van de Zie ons dansen-campagne. 4 weken volledig in het teken van dansers en makers: hoe hebben zij de afgelopen periode ervaren, hoe hebben ze zich artistiek kunnen uitdrukken, waar kijken ze het meeste naar uit …? 

De clip wordt getoond op Podium19 op Dag van de Dans. Maar de campagne start echt op zondag 25 april, als het verlengde van Dag van de Dans dus. Op zondagochtend delen Danspunt en Dag van de Dans dus de clip op social media. Door dit ook te doen toon je dat de campagne mee ondersteunt.


Bekijk de teaser met ambassadeurs Wim van Lessen en Joffrey Anane, waarbij ze dansers oproepen om mee te werken aan de clip.