Gezocht! Woeste jongeren!

Woest zoekt jongeren
Boris Bruegel

Voor een danstheaterproject op een bijzondere erfgoedlocatie zijn FARO Erfgoeddag, Dag van de Dans, Cultuurcentrum Hasselt en Stad Hasselt op zoek naar jongeren tussen de 15 en 25 jaar met een passie voor dans en theater! 

In het weekend van 24 en 25 april brengt Cie. Woest in het kader van Erfgoeddag én Dag van de Dans een danstheatervoorstelling in het Hasselts begijnhof. Voor dit project gaan ze op zoek naar enthousiaste jongeren die willen meedansen en op die manier zowel deel uitmaken van Erfgoeddag als van Dag van de Dans. En dat binnen een professionele productie: een unieke kans dus!

Wie is Cie. Woest?
Cie. Woest is een danstheatergezelschap dat zich graag laat inspireren door een specifieke locatie. Ze gaan daarbij telkens op zoek naar de interactie tussen hun lichamen, de locatie en het publiek. Zo creëren ze beeldende danstheatervoorstellingen voor een divers publiek. Bekijk vooral de rest van deze website mocht je meer over ons en onze jongeren projecten willen weten!

Praktisch
We zijn op zoek naar 10 jongeren tussen de 15 en 25 jaar met een passie voor danstheater die zich kunnen vrijmaken op 27 en 28 maart, tijdens de tweede week van de paasvakantie van 12 t/m 16 april én tijdens het weekend waarin Erfgoeddag en Dag van de Dans plaatsvinden; (23,) 24 en 25 april.  

Wil jij graag schitteren in openlucht tijdens een danstheatervoorstelling? En hierin begeleidt worden door Cie. Woest, een professioneel danstheatergezelschap gespecialiseerd in locatieprojecten? Dan ben jij misschien degene die we zoeken. Ervaring is geen vereiste, maar veel goesting om mee te doen wel! Bekijk het onderstaande filmpje hoe jij mee kunt doen! Stuur je reactie ten laatste door op 17 maart.

Meer informatie en inschrijven via website van Cie. Woest